Relatietherapie Terneuzen

Een relatiecrises en relatieproblemen komen veel voor. De verwijten vliegen om je oren en verwijdering is het gevolg. Doorbreek die impasse en ga naar psycholoog Wilma Zwetsloot voor relatietherapie in Terneuzen. Met Psychologenpraktijk Hart voor Jou werkt Wilma vanuit haar hart, intuïtie en kennis. In de praktijk in de buurt van Terneuzen komt ze met haar relatietherapie direct tot de kern om jullie te helpen. Ze weet in korte tijd nabijheid te creëren in plaats van afstand. Relatietherapie Terneuzen

Dat doet ze snel en doeltreffend. Niet door lange gesprekken en vele sessies, maar ze gaat direct aan de slag met het opruimen en toelaten van weggestopte emoties. De techniek EFT (Emotional Freedom Technics) is een doeltreffende manier gebleken in de afgelopen jaren om stellen te mogen helpen met relatietherapie in Terneuzen. Wilma Zwetsloot helpt je de stap naar jezelf te zetten zodat je daarna pas echt in staat bent te zien wie er naast je staat.

Relatietherapie Terneuzen

De werkwijze van relatietherapie in Terneuzen

EFT is een mooie, snelle relatietherapie. De basis ligt altijd bij jouw eigen gevoel en jouw eigen behoeftes. De praktische benadering bestaat uit drie stappen:

  • Bij het eerste gesprek zijn jullie beiden aanwezig zodat Wilma kan peilen hoe diep de “kloof” is in jullie relatie.
  • Het tweede gesprek is met ieder van jullie apart. Door middel van EFT gaan we de eigen weggestopte gevoelens opruimen. Door die eerst te ervaren en toe te laten, kun je ze daarna loslaten. Dan is het tijd om te zien wie er naast je staat in je relatie.
  • In de laatste sessie met jullie beiden staan de emoties niet meer in de weg om verder te kijken óf en hoe je verder wil.

Maak een afspraak en vraag hulp

Relatietherapeut Wilma Zwetsloot is eerlijk, direct en liefdevol naar jullie allebei. Zo gaat ze direct aan de slag waardoor veel cliënten uit Terneuzen zijn geholpen. Wilma heeft ook ervaring als gezinstherapeut en ze geeft individuele therapie bij somberheid, depressies, angstklachten, seksueel misbruik, verslavingen, burn-out, stressklachten, trauma’s, rouw- en verliesverwerking en zingevingsvraagstukken. Neem contact op met Wilma Zwetsloot. Krijg je haar niet direct te pakken? Laat een bericht achter. Wilma neemt altijd binnen één werkdag contact op, zodat we snel kunnen starten met jullie relatietherapie. Het is goed te weten dat ze daarbij geen wachtlijst heeft. Psychologenpraktijk Hart voor Jou ligt dichtbij Terneuzen nabij het centrum van Goes. De praktijk is goed bereikbaar en parkeren kun je gratis voor de deur. Relatietherapie Terneuzen

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail