Relatietherapie Middelburg

Jouw psycholoog en coach in Middelburg voor relatietherapie en relatieproblemen is psycholoog Wilma Zwetsloot. Met Psychologenpraktijk Hart voor Jou werkt Wilma met veel kennis en ervaring vanuit haar hart en intuïtie. In de praktijk in Goes komen veel cliënten uit Middelburg voor relatietherapie omdat Wilma niet kiest voor lange gesprekken en vele sessies, maar direct aan de slag gaat met opruimen van weggestopte emoties. Met behulp van EFT (Emotional Freedom Technics) relatietherapie voor cliënten in Middelburg, heeft Wilma Zwetsloot al vele partners mogen helpen. Ze creëert nabijheid in plaats van afstand. Daarbij draait ze er niet omheen, zodat jullie snel tot de kern doordringen. Relatietherapie Middelburg

Relatietherapie Middelburg

De werkwijze van relatietherapie in Middelburg

Hoe werkt dat eigenlijk, de relatietherapie van Wilma Zwetsloot? Veel cliënten in Middelburg die het eerste contact leggen, vragen zich dit af. Een overzicht van haar snelle, praktische benadering:

  1. Bij het eerste gesprek zijn jullie allebei aanwezig zodat Wilma een idee kan krijgen hoe dik de “muur” is tussen jullie beiden.
  2. Het tweede gesprek is met ieder apart. Door middel van EFT gaan we weggestopte emoties opruimen. Het doel is om de eigen gevoelens toe te laten zodat je ze kunt loslaten. Hierdoor kom je ook dichter bij jezelf te staan.
  3. In de laatste sessie met jullie beiden gaan we kijken of je nog verder wil in jullie relatie en hoe je dat gaat aanpakken. Doordat je weggestopte emoties hebt opgeruimd bij jezelf, praat het een heel stuk makkelijker.

EFT is een mooie, oplossingsgerichte en vooral korte relatietherapie. De basis is altijd jouw gevoel en jouw behoeftes. Door dicht bij jezelf te komen, kun je ook weer dichter bij die ander komen.

Maak een afspraak en ontvang hulp

Wilma Zwetsloot is direct, eerlijk en liefdevol. Zo gaat ze ook met haar cliënten om in een relatiecrisis. En dat voelt goed. Neem contact op met Wilma Zwetsloot, de therapeut van Psychologenpraktijk Hart voor Jou door te bellen of te mailen. Ze heeft geen wachtlijst, zodat we snel kunnen starten. De praktijk ligt net buiten het centrum van Goes bij alle uitvalswegen. Ook voor cliënten vanuit Middelburg is Psychologenpraktijk Hart voor Jou dus goed bereikbaar, want parkeren doe je gratis voor de deur. Relatietherapie Middelburg

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail