Relatietherapie Goes

psycholoog en coach in Goes voor relatietherapie is Wilma Zwetsloot. Met Hart voor Jou werkt Wilma vanuit haar hart, kennis en intuïtie en gaat direct naar de kern om die ander te helpen. In de Psychologenpraktijk Hart voor Jou in Goes helpt Wilma bij relatietherapie door het opruimen van weggestopte emoties bij beide partners. Emoties halen we niet naar boven door praten alleen, omdat je dan weer “in je hoofd’ zit. Relatietherapie Goes

Relatietherapie Goes

Met behulp van EFT (Emotional Freedom Technics) in de relatietherapie heeft Wilma in Goes een manier gevonden om je niet langer te laten piekeren maar emoties toe te laten zodat je ze los kunt laten. Zo kom je dichter bij jezelf, en raken we snel tot de kern. Bel of mail als jullie samen in jullie relatie zijn vastgelopen en laat Wilma helpen. Zij gebruikt in haar behandeling haar hart waardoor ze nabijheid creëert in plaats van afstand. Door er niet om heen te draaien, werden al vele stellen verder geholpen.

Hoe werkt relatietherapie in Goes

Hoe gaat dat eigenlijk, relatietherapie in Goes bij Wilma Zwetsloot? Veel cliënten die haar bellen vragen zich dit af. Een overzicht van haar praktische benadering in drie stappen:

 1. Bij het eerste gesprek zijn beide partners aanwezig. Wilma krijgt inzicht wat er aan de hand is en hoe dik de “muur” is tussen jullie beiden.
 2. Het gesprek dat daarop volgt is met ieder van jullie apart. Naast een intake gaan we middels een EFT sessie opruimen. Wilma helpt je om jouw eigen weggestopte gevoelens toe te laten, ze te voelen, zodat je ze kunt loslaten. Hierdoor sta je dichter bij jezelf waardoor je pas echt in staat bent om te zien wie naast je staat in de relatie.
 3. In de laatste sessie met jullie beiden, praat het een heel stuk makkelijker nu jullie allebei opgeruimd zijn. Nu dat “muurtje” is weggevallen staat niets meer in de weg om verder te kijken of je verder wil en hoe je verder wil.

EFT is een mooie, snelle, korte, doeltreffende manier van om dichter bij jezelf te komen en daardoor bij die ander.

Psychologenpraktijk Hart voor Jou in Goes biedt relatietherapie en meer

Wilma Zwetsloot gaat direct, eerlijk en liefdevol aan de slag bij relatieproblemen. Veel cliënten uit Goes zijn eveneens geholpen met therapie voor andere veelvoorkomende klachten zoals:

 • angstklachten;
 • burn-out en stressklachten;
 • somberheid en depressies;
 • verslavingen;
 • seksueel misbruik;
 • trauma’s;
 • zingevingsvraagstukken;
 • rouw- en verliesverwerking.

Maak een afspraak

Neem contact op met Wilma Zwetsloot. Bel of mail als je vragen hebt of kijk rustig rond op de website. Wilma neemt altijd binnen één werkdag contact op, zodat we snel kunnen starten met jullie relatietherapie. Psychologenpraktijk Hart voor Jou is gevestigd dichtbij het centrum van Goes bij alle uitvalswegen aan de Westsingel 90 A. Parkeren kun je gratis voor de deur. Relatietherapie Goes

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail