Individuele therapie Zeeland

Ben jij op zoek naar een directe, eerlijke psycholoog in Zeeland voor individuele therapie? Wilma Zwetsloot werkt vanuit haar kennis, hart en intuïtie, maar draait er niet omheen. Met haar Psychologenpraktijk Hart voor Jou werkt ze intuïtief, waarbij ze cliënten in Zeeland in individuele therapie leert om eerst de spot op jezelf te richten. Krijg inzicht in wat je dwarszit en wat je belemmert om goed te kunnen functioneren. Niet door lange gesprekken, maar door op te ruimen en emoties toe te laten. Individuele therapie Zeeland

Individuele therapie Zeeland

In de sessies gaat Wilma aan de slag met EFT (Emotional Freedom Technics). Deze vorm van individuele therapie biedt cliënten in Zeeland de mogelijkheid om snel tot de kern door te dringen. EFT therapie is er ook voor gezinnen en stellen omdat het uitgangspunt ‘goed voor jezelf zorgen’ ook terugkomt in jouw relatie tot anderen. 

Kies voor herstel en nieuw evenwicht met individuele therapie in Zeeland

Hoe pijnlijk je verleden ook is en hoeveel je ook daadwerkelijk hebt meegemaakt, kies voor herstel en een nieuw evenwicht. Wilma Zwetsloot laat jou je pijn, verdriet, boosheid en machteloosheid uit het verleden voelen middels EFT. In haar praktijk behandelt ze cliënten uit Zeeland met klachten zoals:

  • burn-out en stress;
  • seksueel misbruik;
  • angst;
  • verslavingen;
  • depressies;
  • zingevingsvraagstukken;
  • trauma’s;
  • rouw- en verliesverwerking.

EFT is een mooie manier van oplossingsgerichte individuele therapie met een spotlicht op jouw gevoelens en jouw behoeftes. Met een beperkt aantal sessies wordt ervaren dat je goed bent zoals je bent. Dat je niets aan jezelf hoeft te veranderen. 

Contact

Wilma Zwetsloot biedt cliënten in Zeeland hulp door het geven van gezinstherapie, relatietherapie en individuele sessies. Aarzel niet en neem contact op met Wilma Zwetsloot, wat je ook hebt doorgemaakt. Binnen één werkdag is altijd jouw eerste intakegesprek gepland want Wilma heeft geen wachtlijst. Individuele therapie Zeeland

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail