Individuele therapie Terneuzen

psycholoog in Terneuzen voor individuele therapie is Wilma Zwetsloot. Met Psychologenpraktijk Hart voor Jou, gevestigd in Goes, werkt Wilma met bezieling. Cliënten uit Terneuzen leren bij Wilma om in de individuele therapie eerst de spot op zichzelf te zetten. Door inzicht in belemmeringen wat je dwarszit kun je gaan opruimen en emoties toelaten. Wilma heeft hiervoor geen lange gesprekken nodig. Ze weet snel tot de kern door te dringen en doet dit op een eerlijke, liefdevolle en directe wijze. Individuele therapie Terneuzen

Jij als mens staat centraal. Dat blijkt ook uit de EFT techniek (Emotional Freedom Technics) die ze toepast in de individuele therapie. Cliënten uit Terneuzen krijgen hiermee de mogelijkheid om hun emoties te voelen en los te laten.

Individuele therapie Terneuzen

Kies voor herstel en nieuw evenwicht met individuele therapie in Terneuzen

Hoe pijnlijk je verleden ook is, hoeveel je ook hebt meegemaakt, Wilma Zwetsloot laat jou je pijn, verdriet, boosheid en machteloosheid voelen, zodat je het kunt loslaten en het niet langer je leven bepaalt en beheerst. In haar praktijk ziet ze de volgende veelvoorkomende klachten:

  • burn-out en stressklachten;
  • verslavingen;
  • seksueel misbruik;
  • angstklachten;
  • somberheid en depressies;
  • trauma’s;
  • zingevingsvraagstukken;
  • rouw- en verliesverwerking.

EFT is een mooie manier van oplossingsgerichte individuele therapie met een spotlicht op jouw gevoelens en jouw behoeftes. Met een beperkt aantal sessies wordt ervaren dat je goed bent zoals je bent, dat je niets aan jezelf hoeft te veranderen, slechts opruimen!

Maak een afspraak en ontvang hulp

Neem contact op met Wilma Zwetsloot, de therapeut van Psychologenpraktijk Hart voor Jou. Bel of mail als je vragen hebt of kijk rustig rond op de website. Als je hulp nodig hebt, geeft Wilma die graag en snel, want er is geen wachtlijst. Psychologenpraktijk Hart voor Jou ligt net buiten het centrum van Goes en is goed bereikbaar. Parkeren kun je gratis voor de deur. Individuele therapie Terneuzen

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail