Gezinstherapie Zeeland

Problemen binnen het gezin komen veel voor. Doorbreek de impasse en ga naar gezinstherapeut Wilma Zwetsloot voor gezinstherapie in Zeeland. Haar Psychologenpraktijk Hart voor Jou is gevestigd nabij de binnenstad in Goes en is door de uitvalswegen goed bereikbaar. Ook zijn er gratis parkeerplaatsen voor de deur. In haar praktijk in Zeeland gaat Wilma liefdevol aan de slag met gezinstherapie waarbij patronen worden herkend en doorbroken. Het streven is om verstoorde onderlinge relaties weer recht te zetten. Gezinstherapie Zeeland

Gezinstherapie Zeeland

Wilma werkt vanuit een holistische mensvisie, omdat lichaam en geest niet te scheiden zijn. We hebben niet voor niets spanningsklachten in het lichaam. EFT (Emotional Freedom Technics) is een mooie en doeltreffende manier om weggestopte emoties te voelen zodat je ze kunt loslaten. Door gezinstherapie voor cliënten in Zeeland, heeft Wilma Zwetsloot al vele gezinnen mogen helpen. Haar werkwijze is eerlijk, direct en liefdevol. Het doel is de impasse binnen het gezin te doorbreken waardoor nieuwe verhoudingen onderling kunnen ontstaan.

Creëer een veilig basis en start gezinstherapie in Zeeland

Wil je ook met jouw gezin de betrouwbare, veilige omgeving creëren waarbij eenieder binnen het gezin er mag zijn? Wilma ziet in de praktijk regelmatig dat gezinsproblemen ontstaan doordat kinderen de spiegel zijn van hun ouders. Juist hetgeen we als ouder niet in onszelf willen erkennen, laten kinderen zien in hun gedrag. De emotionele opruimbeurt door EFT is daarom zinvol voor alle gezinsleden in gezinstherapie. Het zorgt voor het herstel van relaties en een nieuw evenwicht. De basis ligt altijd bij jouw eigen gevoel en jouw eigen behoeftes.

Maar hoe werkt dat dan in de praktijk? De benadering is erg praktisch in slechts drie stappen:

  • Bij het eerste gesprek zijn alle gezinsleden aanwezig. Wilma kan dan een indruk krijgen hoe de onderlinge verhoudingen zijn.
  • Het tweede gesprek is met ieder gezinslid apart, ook met de eventuele kinderen. Door middel van EFT gaan we opruimen.
  • In de derde ronde met opnieuw het hele gezin wordt de impasse doorbroken. 

Contact

Wilma Zwetsloot biedt cliënten in Zeeland hulp door het geven van gezinstherapie, relatietherapie en individuele sessies. Er kan veel spelen van angsten, depressie, stress, burn-out tot seksueel misbruik, trauma’s, zingevingsvraagstukken en rouw- en verliesverwerking. Aarzel niet, wat je ook hebt meegemaakt en neem contact op met Wilma Zwetsloot van Psychologenpraktijk Hart voor Jou. Binnen één werkdag is altijd jouw eerste intakegesprek gepland. En omdat ze geen wachtlijst heeft, kunnen we snel starten. Gezinstherapie Zeeland

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail