Gezinstherapie Terneuzen

Problemen binnen het gezin komen veel voor. Doorbreek de impasse en ga naar gezinstherapeut Wilma Zwetsloot voor gezinstherapie in Terneuzen. Psychologenpraktijk Hart voor Jou is gevestigd in Goes en ligt centraal voor cliënten uit Zeeland. Door de ligging nabij het stadscentrum en dichtbij de uitvalswegen is de praktijk voor cliënten uit Terneuzen een prima locatie voor gezinstherapie. Bij Wilma krijg je geen lange gesprekken en vele sessies, maar ze gaat snel met jouw gezin aan de slag. Gezinstherapie Terneuzen

Met EFT (Emotional Freedom Technics) gezinstherapie voor cliënten in Terneuzen, heeft Wilma Zwetsloot al vele gezinnen mogen helpen. Door er niet omheen te draaien maar snel tot de kern door te dringen, weet Wilma snel inzicht te krijgen in de onderlinge relaties in een gezin en daar waar het wringt. Het is een doeltreffende manier om tot de kern door te dringen.

Gezinstherapie Terneuzen

Hoe werkt gezinstherapie in Terneuzen

Wil je ook met jouw gezin de betrouwbare, veilige omgeving creëren waarbij ieder lid van het gezin mag zijn zoals die is? Wilma ziet in de praktijk vaak dat gezinsproblemen ontstaan doordat kinderen de spiegel zijn van hun ouders. Juist hetgeen we als ouder niet in onszelf willen erkennen, laten kinderen zien in hun gedrag. De emotionele opruimbeurt voor alle gezinsleden in gezinstherapie, zorgt voor het herstel van relaties en een nieuw evenwicht.

EFT is een mooie, oplossingsgerichte therapie die je helpt dichter bij jezelf te komen door weggestopte emoties te voelen zodat je ze kunt loslaten. Door het wegvallen van dit “muurtje” ben je pas echt in staat om te zien wie er naast je staan in het gezin. Daarna kan gewerkt worden aan de onderlinge verhoudingen in het gezin.

Maak een afspraak als je gezin beter kan

Gezinstherapeut Wilma Zwetsloot is eerlijk, direct en liefdevol. Dat is fijn omdat ze zo met alle gezinsleden aan de slag gaat. Daarbij heeft ze geen wachtlijst. Neem nu contact op met Psychologenpraktijk Hart voor Jou. En laat Wilma jou helpen, zoals vele cliënten uit Terneuzen vóór jou. Gezinstherapie Terneuzen

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail