Eft therapeut Zeeland

Dé coach, psycholoog én EFT therapeut in Zeeland is Wilma Zwetsloot. Met haar praktijk Hart voor Jou gevestigd in Goes (Zeeland), werkt Wilma als EFT therapeut al jarenlang vanuit haar hart, kennis en intuïtie. Het liefst gaat ze met de EFT methode direct naar de kern om die ander te helpen. Dat doet ze op een eerlijke en liefdevolle manier. EFT staat voor Emotional Freedom Technics. Veel cliënten uit Zeeland kiezen voor EFT therapeut Wilma Zwetsloot omdat ze: Eft therapeut Zeeland

  • helpt een helder beeld te krijgen wie je werkelijk bent
  • helpt een helder beeld te krijgen wat je wilt
  • snel en oplossingsgericht tot de kern komt
  • doeltreffend helpt om jou je problemen achter je te laten
  • helpt een nieuw evenwicht te vinden
  • geen wachtlijst heeft

Eft therapeut Zeeland

Loslaten bij EFT therapeut in Zeeland

Het uitgangspunt bij een EFT behandeling bij somberheid, angst, seksueel misbruik, verslaving, zingevingsvraagstukken, burn-out, stress, trauma, rouw en verlies is het loslaten van weggestopte emoties. Wilma helpt je ze te voelen zodat je ze kunt loslaten en niet langer blijft piekeren. EFT behandeling is geen standaardbehandeling maar is afgestemd op de cliënten. Kom verder door je emoties toe te laten en los te laten. Als jij er klaar mee bent, dan ben je er klaar voor om aan de slag te gaan.

De manier waarop Wilma al jarenlang werkt, biedt de mogelijkheid om in korte tijd met een spotlicht op jouw gevoelens en jouw behoeftes in te zoomen. De oplossingsgerichte individuele therapie waarbij gebruik gemaakt wordt van EFT biedt klanten in Zeeland een mooie kans om doeltreffend problemen achter zich te laten en een nieuw evenwicht te vinden. Wilma werkt niet symptoom bestrijdend maar gaat direct naar de oorzaak van jouw klachten.

Ben je klaar om echte hulp te ontvangen?

Als jij klaar bent om echte hulp te ontvangen, omdat het nu lang genoeg heeft geduurd, bel of mail je Wilma Zwetsloot, EFT therapeut in Zeeland. Zij neemt altijd binnen één werkdag contact op, zodat er snel gestart kan worden. Psychologenpraktijk Hart voor Jou is gevestigd dichtbij het centrum van Goes bij alle uitvalswegen aan de Westsingel 90 A. Parkeren kun je gratis voor de deur.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail