Eft relatietherapie Bergen op Zoom

Een relatiecrisis komt veel voor. Vaak omdat je niet weet of aangeeft wat je nodig hebt in de relatie, volgt verwijdering. De verwijten vliegen om je oren en dat doet pijn. Doorbreek die impasse en ga naar psycholoog Wilma Zwetsloot voor EFT relatietherapie. Cliënten komen vanuit Bergen op Zoom naar Goes omdat Wilma een doeltreffende manier heeft gevonden om, in de afgelopen jaren, vele stellen te helpen. Met haar Psychologenpraktijk Hart voor Jou werkt Wilma met EFT (Emotional Freedom Technics) relatietherapie. Eft relatietherapie Bergen op Zoom

Met veel kennis werkt ze vanuit haar hart en intuïtie. Wilma gaat snel naar de kern en weet nabijheid te creëren in plaats van afstand. Dat doet ze snel, kort en doeltreffend. Niet door lange gesprekken en vele sessies, maar door direct aan de slag te gaan met opruimen van weggestopte emoties. EFT relatietherapie biedt cliënten uit Bergen op Zoom de mogelijkheid om dichter bij zichzelf in de relatie te komen. Wilma draait er niet omheen waardoor je samen écht wordt geholpen.

De werkwijze van EFT relatietherapie in Bergen op Zoom

EFT is een mooie, snelle, oplossingsgerichte relatietherapie. Vele stellen uit Bergen op Zoom kiezen voor hun eigen gevoel en eigen behoeftes en worden geholpen met deze praktische benadering in drie stappen:

  • Bij het eerste gesprek zijn jullie beiden aanwezig zodat Wilma kan peilen hoe diep de relatie ”kloof” is.
  • Het tweede gesprek is met ieder van jullie apart. Door middel van EFT gaan we de eigen weggestopte gevoelens opruimen. Door die eerst te ervaren en toe te laten, kun je ze daarna loslaten.
  • In de laatste sessie met jullie beiden staan de eigen emoties niet meer in de weg. Dan is het tijd om te zien wie er naast je staat in je relatie. Dan kun je samen verder kijken óf en hoe je verder wil.

Eft relatietherapie Bergen op Zoom

Maak een afspraak en vraag hulp

Relatietherapeut Wilma Zwetsloot is eerlijk, direct en liefdevol naar jullie allebei. Zo gaat ze direct aan de slag waardoor veel cliënten uit Bergen op Zoom zijn geholpen. Wilma heeft eveneens ervaring als gezinstherapeut en ze geeft individuele therapie bij somberheid, zingevingsvragen, depressies, angsten, seksueel misbruik, verslavingen, burn-out, stress, trauma’s en rouw- en verliesverwerking. Neem contact op! Psychologenpraktijk Hart voor Jou ligt dichtbij Bergen op Zoom nabij het centrum van Goes. Door de goede uitvalswegen rijdt je snel tot vlak voor de deur, waar je gratis parkeert.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail