Eft Middelburg

EFT in Middelburg bij Psychologenpraktijk Hart voor Jou

psycholoog voor cliënten in Middelburg die volgens de EFT-methode werkt, is Wilma Zwetsloot. Met haar praktijk Hart voor Jou in Goes, nabij Middelburg, werkt Wilma middels EFT vanuit haar kennis, haar hart én intuïtie. Wilma kiest niet voor lange gesprekken en vele sessies, maar gaat direct aan de slag met het opruimen van weggestopte emoties. Eft Middelburg

Ze gaat direct naar de kern om de ander te helpen. Door de spot op jezelf te richten, met de EFT-methode waardoor je emoties voelt en loslaat, komen cliënten uit Middelburg dichter bij zichzelf te staan. De toepassingen zijn zeer divers, van burn out tot trauma’s en seksueel misbruik tot rouwklachten, zingevingsvraagstukken, depressies en relatieproblemen. Wilma biedt hulp door het geven van gezinstherapie, relatietherapie en individuele sessies.

Psychologenpraktijk Hart voor Jou biedt cliënten in Middelburg EFT

Herken je de volgende problemen bij jezelf? Voorbeelden kunnen zijn:

  • Je legt de lat te hoog
  • Je bent te veel bezig met te doen wat anderen van je verwachten
  • Je kunt niet voldoen aan het beeld dat je zelf hebt gecreëerd

Eft Middelburg

Soms heb je een spiegel nodig om te zien waar je op dit moment in het leven staat en wat je nodig hebt. EFT staat voor Emotional Freedom Technics en is bedoeld om je emoties op te ruimen waardoor je hoofd leeg wordt. Wilma Zwetsloot helpt om een helder beeld te krijgen wie je werkelijk bent en wat je wilt. Ontdek jouw passies, dromen en grenzen. Dat kan door de snelle, oplossingsgerichte, individuele therapie waarbij jij doeltreffend problemen achter je laat om een nieuw evenwicht te vinden. Daarna ben je in staat beter beslissingen te nemen die goed voor jou zijn.

Contact

Wilma Zwetsloot biedt cliënten in Middelburg en omgeving hulp door het geven van individuele EFT-sessies, gezins- en relatietherapie. Als je belt of mailt, ontvang je altijd binnen één werkdag een reactie, zodat er snel gestart kan worden met de sessies, want er is geen wachtlijst. Psychologenpraktijk Hart voor Jou is gevestigd dichtbij het centrum van Goes aan de Westsingel 90 A. Dicht bij de uitvalswegen rijdt je snel vanuit Middelburg tot vlak voor de deur, waar je gratis parkeert.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail