EFT Goes

EFT in Goes bij Psychologenpraktijk Hart voor Jou

psycholoog in Goes voor behandeling volgens de EFT methode is Wilma Zwetsloot. Met haar praktijk Hart voor Jou in Goes, werkt Wilma middels EFT vanuit haar bezieling. Cliënten uit Goes leren bij Wilma de spot eindelijk eens op zichzelf te richten. Ze helpt je inzicht te krijgen in hetgeen waarin je vastloopt, waardoor je eindelijk de keuze hebt om te gaan opruimen. EFT Goes

EFT Goes

EFT Goes

Bij Psychologenpraktijk Hart voor Jou in Goes wordt EFT toegepast bij:

  • Burn out
  • Seksueel misbruik
  • Trauma
  • Relatietherapie
  • Rouw en verlies
  • Somberheid en depressies
  • Verslavingen

Psychologenpraktijk Hart voor Jou in Goes biedt EFT om los te laten

Middels EFT helpt ze de weggestopte emoties te voelen zodat je kunt loslaten. Het gevolg is dat je dichter bij jezelf komt te staan waardoor je beter in staat bent beslissingen te nemen die goed zijn voor jou. Wilma heeft hiervoor geen lange gesprekken nodig. Ze weet snel tot de kern door te dringen en doet dit op een eerlijke, liefdevolle en directe wijze. Jij als mens staat centraal.

Soms heb je een spiegel nodig om te zien waar je op dit moment in het leven bent en wat je nodig hebt. EFT staat voor Emotional Freedom Technics en is bedoeld om je emoties op te ruimen waardoor je hoofd leeg wordt. Krijg een helder beeld wie je werkelijk bent en wat je wilt. Ontdek jouw passies, bezielingen, dromen en grenzen. Dat kan door de oplossingsgerichte, individuele therapie waarbij jij een mooie kans krijgt om doeltreffend problemen achter je te laten en een nieuw evenwicht te vinden.

Contact

Wilma Zwetsloot biedt cliënten in Goes en omgeving hulp door het geven van gezinstherapie, relatietherapie en individuele sessies middels EFT. Aarzel niet en neem contact op, wat je ook hebt doorgemaakt. Binnen één werkdag is altijd jouw eerste intakegesprek gepland. Psychologenpraktijk Hart voor Jou is gevestigd dichtbij het centrum van Goes bij alle uitvalswegen aan de Westsingel 90a. Parkeren kun je gratis voor de deur. Wilma heeft geen wachtlijst, dus je bent snel aan de beurt.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail