Burnout behandeling Zeeland

psycholoog en coach in Zeeland voor burnout behandeling is Wilma Zwetsloot. Met haar praktijk Hart voor Jou in Goes, werkt Wilma vanuit haar hart, kennis en intuïtie en gaat direct naar de kern om die ander te helpen. Bij een burnout brand je van binnen op, er rest een klein waakvlammetje. De reden dat je vastloopt is dat we in het hoofd de controle proberen te behouden, omdat het lijf vol zit met weggestopte emoties. Lichaam en geest zijn immers niet te scheiden. Middels de EFT (Emotional Freedom Technics) methode (voor een burnout behandeling in Zeeland) helpt Wilma jou je emoties te voelen zodat je ze kunt loslaten. Hierdoor kom je dichter bij jezelf te staan.

Burnout behandeling Zeeland

Ben je eindelijk in staat hart en hoofd te laten samenwerken? Hierdoor kun je na een burnout beslissingen nemen die goed zijn voor jou. De behandeling in Zeeland wordt afgestemd op de wensen van de cliënt. De manier waarop Wilma al jarenlang werkt, biedt de mogelijkheid om in korte tijd met een spotlicht op jouw gevoelens en behoeftes in te zoomen. De oplossingsgerichte individuele therapie, waarbij gebruik wordt gemaakt van EFT, biedt klanten in Zeeland een mooie kans om doeltreffend problemen achter zich te laten en een nieuw evenwicht te vinden. Wilma werkt niet “symptoom bestrijdend” maar gaat direct naar de oorzaak van jouw klachten.

In Zeeland burnout behandeling op maat

Wilma Zwetsloot biedt geen standaardbehandeling bij burnout of andere problemen. Zij stemt de behandeling af op haar cliënten. Door emoties toe te laten en los te laten kun je verder. Als jij er klaar mee bent, dan ben je er klaar voor om aan de slag te gaan. In Zeeland helpt Wilma haar cliënten bij:

  • Burn out
  • Trauma
  • Rouw en verlies
  • Relatie
  • Somberheid en depressies
  • Verslavingen
  • Seksueel misbruik

Wil je echte hulp ontvangen? Neem contact op

Als jij klaar bent om echte hulp te ontvangen, omdat het nu lang genoeg heeft geduurd, bel of mail je Wilma Zwetsloot. Zij neemt altijd binnen één werkdag contact op, zodat er snel gestart kan worden met de burnout behandeling. Psychologenpraktijk Hart voor Jou is gevestigd dichtbij het centrum van Goes bij alle uitvalswegen aan de Westsingel 90 A. Parkeren kun je gratis voor de deur.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail